top of page

Νεα Προκήρυξη Θέσης Εργασίας

[endif]--

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Τ Τ Ε Ι

την πλήρωση της θέσεως του

Υπεύθυνου Προμηθειών και Logistics Προγράμματος

ΤΙΤΛΟΣ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ Logistics Προγράμματος ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΔΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ


Η ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ είναι αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο της Καθολικής Εκκλησίας και αναγνωρισμένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση που εμπνέεται από την Κοινωνική Διδασκαλία της Καθολικής Εκκλησίας και τις εμπειρίες και ελπίδες των ανθρώπων που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, είναι περιθωριοποιημένοι ή ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Η Οργάνωση προσφέρει βοήθεια και στήριξη σε όσους βρίσκονται σε ανάγκη ανεξαρτήτως θρησκείας και χωρίς διακρίσεις.


ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Η ΚΑΡΙΤΑΣ Ελλάς υλοποιεί πρόγραμμα προσωρινής στέγασης προσφύγων στην Αθήνα.

Ο υπεύθυνος προμηθειών αναλαμβάνει την ομαλή υλοποίηση και παρακολούθηση των ενεργειών προμήθειας υπηρεσιών και προϊόντων όλων των δράσεων του έργου.


Ειδικότερα:


- Τον σχεδιασμό του προγράμματος προμηθειών του έργου σε στενή συνεργασία με την Διοίκηση του έργου, προκειμένου να διασφαλιστεί ο ομαλός εφοδιασμός και η έγκαιρη ολοκλήρωση των δράσεων καθ’ 1όλη την διάρκεια της υλοποίησης αυτού.

- Την διερεύνηση, εντοπισμό και εξασφάλιση των κατάλληλων προϊόντων και υπηρεσιών στις καλλίτερες τιμές και ποιοτικότερες προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ομαλή παράδοσή τους ανάλογα με τις ανάγκες και τα χρονοδιαγράμματα του έργου.

- Την τήρηση των ορθών διαδικασιών και των βελτίστων πρακτικών προμηθειών σύμφωνα με τους κανόνες του οργανισμού και τις συμβατικές δεσμεύσεις του έργου προς τους χρηματοδότες- δωρητές αυτού.

- Παρακολούθηση της υλοποίησης των συμβάσεων προμηθειών σε συνεργασία με την οικονομική υπηρεσία του Οργανισμού.

- Την άμεση και συνεχή επικοινωνία με προμηθευτές υπηρεσιών και προϊόντων για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων η προβλημάτων στις υποδομές και τα κτίρια του έργου.


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ



- Πτυχίο Ανώτερης Εκπαίδευσης τουλάχιστον, κατεύθυνσης επιστημών Διοίκησης και λειτουργίας οργανισμών και επιχειρήσεων.

- Kαλή γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής Γλώσσας Εμπειρία εργασίας τουλάχιστον 4 (τεσσάρων ) ετών σε αντίστοιχη θέση ιδιωτικού η δημοσίου φορέα, έχοντας πλήρη γνώση των κανόνων διαφάνειας και κανόνων καλών πρακτικών στην προμήθεια αγαθών και υπηρεσιών δημοσίου συμφέροντος.

- Ενδιαφέρον για εργασία με προσφυγικό πληθυσμό και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Ομαδικότητα, ευελιξία, ικανότητα προσαρμογής σε δύσκολες συνθήκες εργασίας.

- Καλή γνώση της Κοινωνικής Διδασκαλίας της Καθολικής Εκκλησίας.

- Καλή γνώση πληροφορικών συστημάτων OFFICE, ηλεκτρονικής επικοινωνίας και αλληλογραφίας.


ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ


Ÿ - Αρχική έρευνα αγοράς, παραλαβή και αξιολόγηση προσφορών από τους

προμηθευτές προϊόντων και υπηρεσιών.

- Η συγγραφή των τευχών προκηρύξεων προϊόντων και υπηρεσιών, η τήρηση των κανόνων ενημέρωσης και δημοσιότητας των προκηρύξεων, η παρακολούθηση των διαδικασιών προκήρυξης, διαγωνιστικής διαδικασίας, αξιολόγησης, κατακύρωσης και σύναψης των συμβάσεων σε συνεργασία με την διοικητική και οικονομική υπηρεσία καθώς και την Διοίκηση του Οργανισμού.

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους και το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση emergency.caritashellas@yahoo.gr ή να ταχυδρομήσουν με συστημένη επιστολή ή courier κλειστό φάκελο που θα περιέχει την αίτησή τους με όλα τα δικαιολογητικά στη διεύθυνση: Κάριτας Ελλάς, Καποδιστρίου 52, 104 32 Αθήνα.


Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα εξετασθούν από την επιτροπή αξιολόγησης και θα κληθούν σε συνέντευξη όσοι υποψήφιοι κριθούν θετικά. Η επιτροπή αξιολόγησης θα κρίνει τους υποψήφιους σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής και βάσει βιογραφικού και συνέντευξης.

Καταληκτική προθεσμία παραλαβής των αιτήσεων και των αντίστοιχων δικαιολογητικών είναι η Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016.





![endif]--![endif]--


RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
No tags yet.
bottom of page